EVINK HOUTBEWERKING 

Specialist in houtbewerking, werkzaam in Barneveld en omstreken.

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Specialisatie

U kunt ons inschakelen voor het maken van allerhande tafels, de complete aanleg van keukens maar ook badmeubels en bedden.

Opdrachtgevers

Zowel particulieren als bedrijven zijn onze opdrachtgevers.

Meubelmakerij Evink in Barneveld

Evink Houtbewerking is uw meubelmakerij in Barneveld. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven die prijs stellen op unieke producten van grote klasse. Wij combineren hout van goede kwaliteit en eventueel metaal tot meubelen en andere objecten. Hierbij luisteren wij goed naar uw wensen en produceren zo absoluut maatwerk.

Wij beschikken over een eigen atelier waar wij de meeste voorbereidingen kunnen uitvoeren. De uiteindelijke montage vindt waar nodig plaats op locatie in heel Nederland. Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in interieuroplossingen. U kunt hierbij onder andere denken aan het fabriceren en monteren van een kast onder een schuine trap.

Tafels op maat voor binnen en buiten

Als vakbekwame meubelmaker produceren wij ook alle soorten tafels voor binnen en buiten. U heeft een idee voor een eettafel, salontafel, bijzettafel, kantinetafel, vergadertafel of een smaakvolle en duurzame tafel voor in de tuin? Alles is mogelijk en bespreekbaar. Hierbij kunt u altijd rekenen op een prima kwaliteit van de toegepaste materialen.

Complete aanleg van keukens

Naast kasten en tafels kunt u ons ook inschakelen voor de aanleg van complete keukens. Hierbij voeren wij alle werkzaamheden in eigen beheer uit zodat wij de keuken van A tot Z verzorgen. Dit betreft onder andere ook de plaatsing en het aansluiten van de apparatuur, de betegeling, de aanleg van de elektra en het aanleggen of verleggen van leidingen.

Ook voor de productie van badmeubels en bedden bent u bij ons aan het juiste adres.

Goede nazorg

Hout is een natuurproduct. Als hier niet zorgvuldig mee wordt omgegaan dan kan dit leiden tot problemen. Wij geven garantie op de producten maar kunnen geen vaste termijn hanteren. U bent wel verzekerd van een goede nazorg. Als u nog aanvullende wensen heeft of als een product niet geheel aan uw wensen voldoet dan keren wij gewoon terug om het één en ander naar behoren op te lossen. Op alle geleverde en gemonteerde apparatuur geldt de standaard fabrieksgarantie.